O meni

iliti kako je Irena naučila upaliti štednjak

Info

Moje ime je Irena, imam 30 godina, sretno udana i trudim se uživati u životu. Zaposlena sam a hobi i najveća ljubav mi je kuhanje. Iako podjednako volim i akcijske cijene u trgovinama.
Dakle, da prerformuliram: Hobi i najveća ljubav mi je kuhanje onoga što kupim na akciji!!

Ideja

Najveća podrška u mom životu mi je suprug, moja kuma i prijateljice. Oni me i jesu nagovorili na ovaj podvig, blogiranje mojih recepata! Jer kao većina ljudi, i ja sam nekada davno na internetu tražila recept za pečeno jaje. ?
Tako je meni i mojem timu od gore navedenih ljudi sinulo kako bi divno bilo podjeliti s Vama svoje pokušaje, pogreške, savjete i uspjehe.

Zaplet

Ovdje ćemo se družiti najviše kroz kuhanje, ali i kroz životnu svakodnevnicu – moju i Vašu. Svaki recept koji objavim biti će dostupan za Vaša pitanja i komentare.

Rasplet & Zaključak

Ispunjenje snova bi mi bilo kada bi moj hobi uspio razveseliti Vas barem mali dio onoga koliko veseli mene. Na ovom blogu podjednako ćete naći i slatka i slana jela jer su mi jednako draga, iako sam malo više voljna eksperimentirati s kolačima, moram priznati… Ako imate želju, bilo kakav prijedlog ili prijedlog za suradnju, molim Vas da mi se javite na pregacha@pregacha.com. Ako želite koristiti nešto od recepata, molim da mi se javite na navedeni mail. Krećemo!!! Sretno i meni i Vama!! :D